trouwen

De mooiste dag

Op de mooiste dag van je leven past een romantisch vervoer. Je kunt bij Koetserij Gouda een prachtige trouwkoets huren. Wij zorgen dat jullie op deze bijzondere dag een prachtige rit maken. Zeker is dat een koets van onze koetserij jullie trouwdag tot een romantisch sprookje maakt. Ook de schoonheid van onze Friese paarden draagt bij aan een dag om nooit te vergeten.

Mogelijkheden

Wil je als bruid door jouw prins met een koets thuis worden opgehaald? Of als een ware prins en prinses in een koets naar je trouwlocatie of fotolocatie vervoerd worden? Alles is voor deze dag op jullie wensen af te stemmen. Wij denken graag met je mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Ongeacht het aantal gasten dat je verwacht op je bruiloft bieden wij ook voor het transport van je gasten verschillende mogelijkheden. Het gezelschap kan gebruik maken van een aantal stijlvolle volgkoetsen en je kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met mooie bloemstukken. Ook het vervoer van groepen in een Jan Plezier of een paardentram is mogelijk.

Met de koetsen van Koetserij Gouda maak je van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje.